Overslaan en naar de inhoud gaan

Remco Vincent Helsloot

Managing ontwerp en ontwikkeling en begeleider van internetprojecten voor bedrijfsleven,
media en de wetenschap. Ik start projecten op, begeleid deze en maak projecten succesvol.

Remco Vincent Helsloot

Ik ben een zelfstandige, analytische en creatieve ontwikkelaar en begeleider van internetprojecten  voor bedrijfsleven, media en de wetenschap. Ik start projecten op, begeleid deze en maak projecten succesvol. Ik ben goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen en weet zo op een innovatieve manier met complexe projecten om te gaan.  Met inspiratie, daadkracht en flair, het gestelde doel helder en natuurlijk binnen budget en planning.

Mijn kracht zit in mijn vermogen om met specialisten vanuit verschillende disciplines op een flexibele manier samen te werken. Gebaseerd op een gedegen vakinhoudelijke kennis, maak ik van brede vraagstukken van opdrachtgevers een creatieve vertaling naar nieuwe digitale toepassingen. Ik heb dan ook uitgebreide ervaring met projecten voor instellingen uit het bedrijfsleven, media, bureaus en de wetenschap.

Kenmerkend is mijn sterke analytische vermogen, waarmee ik een projectvraagstelling nauwgezet en gedegen van verschillende kanten bekijk. Ik zoek in overleg met het management en de werkvloer naar de meest geschikte oplossingen en weet deze overtuigend en met enthousiasme op anderen over te dragen. Hierdoor wordt een breed draagvlak binnen de organisatie verkregen. Vervolgens leid ik de projecten met een strakke en zekere hand, waardoor deze snel en trefzeker tot de beoogde resultaten leiden.

Als persoon ben ik sociaal ingesteld, gemotiveerd, gedreven en goed georganiseerd. Ik ben vader van Marijn. Ik ben met plezier buiten, lees graag een goed boek, hou van kunst en cultuur en ben maatschappelijk betrokken.

Kan ik u ergens mee helpen of heeft u een vraag? Neem dan contact op: contact@rvhelsloot.nl Of bel 026 2132146.